People Consulting

Anlita en erfaren HR-konsult via oss för strategiskt eller operativt stöd inom HR. När du tillfälligt behöver stärka din organisation av en interim HR konsult eller få hjälp med att driva ett projekt inom HR stöttar vi dig med våra erfarna HR-konsulter.

Med vår kollektiva kompetens och en stark koppling till kund och affär hjälper vi dig att utveckla din HR funktion för att möta dagens samt morgondagens behov inom HR.

Vi har en bred erfarenhet av olika organisationer och kunder inom privat och offentlig verksamhet samt en stor förståelse för de utmaningarna och förändringar dagens HR funktioner ofta står inför.

Vi utgår alltid från kundens behov och tillsätter den kompetens du behöver inom HR oavsett om det är för en längre eller kortare period eller ett projekt. Inte sällan behöver våra kunder kompetenser från våra olika affärsområden Tech – Learning och Search där förändringsledning samt projektledning ofta är en röd tråd.

Exempel på uppdrag HR interim och HR-projekt:

  • HR – chef
  • HR – direktör
  • HR Business Partner
  • HR Generalist
  • Talent Management
  • Förändringsledning
  • HR Projekt
  • Projektledning

I en föränderlig värld är framtidens starkaste konkurrenskraft att skapa förutsättningar för att få människor att utvecklas och lära

Kundcase

Att arbeta med &P har varit en fantastisk upplevelse. Deras konsulter blir verkligen en del av vårt team och bidrar med energi, nytänkande och dedikation. Deras engagemang och expertis har gjort en enorm skillnad för oss, och vi ser fram emot fler möjligheter att samarbeta i framtiden.
Amanda Träff MAX Burgers AB

Kundcase

Att genomföra en digital HR-audit med hjälp av &Partners har visat sig vara en fantastisk startpunkt för vår HR-transformation. Konsultens djupa expertis och skarpa analyser har gett oss insikter för fortsatt arbete framåt.
Martin Lindecrantz, Chief Human Resources Officer SSC

Kundcase

En väl genomförd förstudie ledde till val av HR-system. En utmaning var att företaget hade en komplex organisation med olika anställningsformer, avtal och regelverk.

Konsultens tankar: Att arbeta med &Partners

Som konsult är flexibilitet och anpassningsförmåga avgörande egenskaper för att framgångsrikt möta de utmaningar och möjligheter som följer med olika uppdrag.

Våra konsulter

Det senaste inom People