Search

Din partner för framgångsrik rekrytering och utvärdering av ledare. Vi hjälper dig att identifiera, attrahera och rekrytera framtida ledare och specialister.

Att vara ledare idag ställer stora krav. Vi hjälper dig att rekrytera och utvärdera ledare och kopplar rekrytering av ledare till företagets övergripande affär, vision och kultur och värderingar.

Kundcase

Att arbeta med &P har varit en fantastisk upplevelse. Deras konsulter blir verkligen en del av vårt team och bidrar med energi, nytänkande och dedikation. Deras engagemang och expertis har gjort en enorm skillnad för oss, och vi ser fram emot fler möjligheter att samarbeta i framtiden.
Amanda Träff MAX Burgers AB

Kundcase

Att genomföra en digital HR-audit med hjälp av &Partners har visat sig vara en fantastisk startpunkt för vår HR-transformation. Konsultens djupa expertis och skarpa analyser har gett oss insikter för fortsatt arbete framåt.
Martin Lindecrantz, Chief Human Resources Officer SSC

Kundcase

En väl genomförd förstudie ledde till val av HR-system. En utmaning var att företaget hade en komplex organisation med olika anställningsformer, avtal och regelverk.

Konsultens tankar: Att arbeta med &Partners

Jag brinner för att som partner inom rekrytering skapa en positiv och effektiv process.

Våra konsulter

Det senaste inom Search