Våra tjänster

Vi hjälper dig möta dagens och morgondagens behov inom HR och ledarskap. Med vår kollektiva kompetens inom HR med fokus på kundens affär och framtidens teknik är vi din  trygga partner i tider av förändring.

I dagens föränderliga och snabba värld är det inte alltid lätt att veta var man ska börja. Vi finns här för att hjälpa er organisation att att bli sitt bästa jag.

Kundcase

Att arbeta med &P har varit en fantastisk upplevelse. Deras konsulter blir verkligen en del av vårt team och bidrar med energi, nytänkande och dedikation. Deras engagemang och expertis har gjort en enorm skillnad för oss, och vi ser fram emot fler möjligheter att samarbeta i framtiden.
Amanda Träff MAX Burgers AB

Kundcase

Att genomföra en digital HR-audit med hjälp av &Partners har visat sig vara en fantastisk startpunkt för vår HR-transformation. Konsultens djupa expertis och skarpa analyser har gett oss insikter för fortsatt arbete framåt.
Martin Lindecrantz, Chief Human Resources Officer SSC

Kundcase

En väl genomförd förstudie ledde till val av HR-system. En utmaning var att företaget hade en komplex organisation med olika anställningsformer, avtal och regelverk.

Konsultens tankar: Att arbeta med &Partners

Det som utmärker sig för mig är att jag får energi, kompetensutbyten och glädje av mina kollegor från &Partners. Det är utan tvekan den bästa arbetsgivaren jag har haft.

Våra konsulter

Det senaste från &Partners