Tech

3 minuters läsning

Konsultens tankar: Anna Marklund

Anna Marklund

Dela inlägget

Jag tycker att det är fantastiskt att jobba på &Partners. Det som utmärker sig för mig är att jag får energi, kompetensutbyten och glädje av mina kollegor från &P. Det är utan tvekan den bästa arbetsgivaren jag har haft.

Jag tycker det är motiverande att få komma in hos en kund och leverera ett tydligt resultat och gillar att vara konsult då det ofta är ett tydligt uppdrag och målbild. Hos oss har jag alltid kollegor som jag kan bolla med eller få hjälp av, det får mig att känna att jag bidrar till kunden med en hög leverans.

Fördelen med att ta in en konsult från oss?

Jag tror det är bra att ta in en konsult när man vill ha en säker leverans i ett uppdrag eller en roll som kan vara lite utmanande att bemanna av olika anledningar. Fördelen med att ta in en konsult är att man indirekt får ta del av kompetensen från hela &Partners. Samt att vi konsulter brukar vara motiverade att komma in och skapa resultat snabbt. Det jag tycker kännetecknar oss är att vi genuint bryr oss och värderar våra kunder högt. Vi är prestigelösa, vilket också gör oss ärliga med vad vi kan bidra med. Jag tror också att tack vare att vi har en positiv företagskultur internt, så hjälper det oss att bidra ännu bättre till våra kunder.

Relaterade inlägg