HR Tech & Learning

Stina Åkerlind

Senior Consultant, HR Tech

HR TECH & LEARNING

Står ni inför att digitalisera HR eller transformera lärandet i er organisation?

Med oss som partner kan du känna dig trygg när ni står inför att göra en digital förflyttning av HR, implementera ett nytt HR-system, eller transformera lärandet i er organisation. Vi kallar det för HR Tech & Learning – och vi är specialister inom dessa projekt som oftast ligger i gränslandet mellan HR, verksamhet och IT. 

Inom HR Tech utför vi HR Digital Audits för att genomlysa era HR-processer och få klarhet i vilka processer som kan effektiviseras och automatiseras. Vi hjälper dig med behovsinventering, kravställning, upphandling och implementering av HR-system.

Inom Learning gör vi Learning Audits för att kartlägga lärandet i er organisation. Vi hjälper dig att  se till att insatserna är baserade på tydliga behov, och att lärandet ger en bestående effekt i vardagen. Om ni ska investera i en lärplattform, eller integrera lärandet i era befintliga plattformar kan vi hjälpa dig med projektledning, implementering och digitalisering av specifika lärprocesser.

Vi vågar påstå att våra konsulter sticker ut i mängden med sin unika kunskap och erfarenhet inom både HR, teknik, projektledning och förändringsledning – en kombination som skapar riktigt bra förutsättningar när ni står inför en digital transformation.

svart kvinna som arbetar
närbild bild
Hör av dig till oss
affärsman pekar

Behöver du stöd under er digitaliseringsresa? Hör av dig till oss så pratar vi mer.