Jobb & karriär

Jobb & karriär

Astrid Flory Kjellin

HR Associate

Jobb & karriär

Hitta din nya utmaning via &Partners

Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!

December 23, 2021

Är du Sveriges vassaste rekryterare?

Jernhusen söker Rekryteringsansvarig

Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar fastigheter längs den svenska järnvägen. Vi tillhör en framtidsbransch och efterfrågan på våra tjänster är stor. Idag är vi cirka 200 medarbetare och vill ha fler med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare Sverige. Jernhusen är helägt av svenska staten och äger 154 fastigheter till ett värde av 18,4 miljarder kronor. Fastighetsbeståndet består av stationer, utvecklingsfastigheter, depåer och kombiterminaler.

Till vårt härliga HR-team söker vi dig som i huvudsak ansvarar för alla våra rekryteringsprocesser. I din roll kommer du samarbeta med alla avdelningar och funktioner inom Jernhusen. Som en rekryteringskonsult fast intern! Eftersom du är ensamt ansvarig för området rekrytering söker vi dig som är driven, självgående och strukturerad och som har ett genuint och brinnande intresse för rekrytering!

Som Rekryteringsansvarig hos oss har du det övergripande ansvaret för hela processen – från ax till limpa. Du kommer driva rekryteringsarbetet i samband med konkreta vakanser, men även bygga upp och upprätthålla en kandidatbank, bidra med insatser för att stärka Jernhusens employer brand och även delta i nya medarbetares onboarding. Rollerna som du rekryterar till är av olika karaktär, både breda roller och nischade specialisttjänster inom kompetensområden såsom projektutveckling, fastighetsförvaltning och järnväg.

Du är en viktig del i vårt HR- och Kommunikationsteam som är ett litet sammansvetsat gäng som stöttar varandra och har kul tillsammans. Ditt ansvarsområde är i huvudsak rekrytering, men du kommer även få möjlighet att stötta upp inom andra HR-områden.

Din del av det löpande arbetet kommer bland annat att vara att:

 • ha övergripande ansvar för Jernhusens rekryteringsprocess
 • stötta, utmana, hjälpa och finnas till för cheferna i hela rekryteringsarbetet
 • operativt utföra samtliga steg i rekryteringsprocessen (kravprofil, annons, intervjuer, planera chefsintervjuer, tester, djupintervju, referenstagning, skriva anställningsavtal och säkerställa samt genomföra delar av pre- och onboarding)
 • ansvara för rekryteringssystemet TeamTailor
 • ansvara för onboardingprocessen
 • utveckla och underhålla vårt employer branding-arbete genom att t.ex. löpande skapa innehåll till samt uppdatera Jernhusens sociala medier gällande det som rör rekrytering och employer branding
 • tillsammans med övriga HR teamet strategiskt planera, underhålla och säkerställa talangförsörjningen
 • stötta och avlasta inom övriga HR-relaterade områden


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande inom personal och arbetsliv. Vi tror att du har arbetat med rekrytering och search några år och att du därmed är van att driva flera parallella processer med hög kvalitet på resultatet. Har du även erfarenhet av employer branding och onboarding är det en fördel. Finns det också en vilja hos dig att även ta dig an HR-uppgifter utanför rekryteringsområdet så är det väldigt positivt.

För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken både på vad som händer i vår omvärld och inom vår organisation. Du är en kommunikatör och relationsbyggare och har ett äkta intresse av att träffa och prata med nya personer. Du är trygg i dig själv och i din kompetens, och har lätt för att skapa förtroende hos andra. Du är en van användare av Office-paketet och har lätt för att lära dig att arbeta i olika system och strukturer.

Personliga egenskaper

Som person ger och får du energi i möten med människor och du arbetar systematiskt och målinriktat för att nå önskade resultat. Du är konsultativ och lösningsorienterad samt mån om att alla personer som kommer i kontakt med Jernhusen får ett professionellt bemötande.

Du är van vid att ta egna initiativ och vara självgående inom ditt område, men är också flexibel i att hugga i där det behövs. Du är noggrann, strukturerad och serviceminded, med en god förmåga att prioritera. Vi värdesätter dessutom att du är prestigelös och har en rejäl portion humor.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med &Partners och du skickar in din ansökan genom att klicka dig vidare på ansökningsknappen nedan. Vi kommer att arbeta löpande med urval och intervjuer så vänta inte med att skicka ansökan. Vid frågor och funderingar hör gärna av dig till rekryteringskonsult Helena Ekdahl, helena.ekdahl@andpartners.se

läs mer
LÄS MER

December 3, 2021

HR-Chef till skolkoncernen CedergrenskaCedergrenska är en utbildningskoncern som bedriver utbildning av högsta kvalitet för barn och elever – från förskolan till eftergymnasiala utbildningar. Verksamheten är utformad med pedagogen i fokus och genom att aktivt förädla arbetsplatserna för pedagoger ska Cedergrenskas skolor utgöra attraktiva val för såväl nyexaminerade som väletablerade pedagoger. Med kvalificerade pedagoger kan Cedergrenska erbjuda högkvalitativa utbildningar som bidrar till ett starkt varumärke gentemot elever, deras föräldrar och andra intressenter. Cedergrenska är i stark tillväxt och har idag 24 skolor och förskolor, ca 6 000 elever och ca 1 000 medarbetare. Läs mer på www.cedergrenska.se

I rollen som HR-chef kommer du ansvara för att utveckla, bygga, administrera och leda en HR-funktion som stöttar Cedergrenskas fortsatta tillväxt och förändringsarbete. Rollen innefattar både att vara den strategiska förändringsledaren och att operativt utföra arbetsuppgifter och stötta chefer, främst rektorerna, i HR-frågor. Det blir viktigt att i rollen verka för en koncerngemensam kultur där man samarbetar mellan skolgränserna samt att bidra med bra och effektiva arbetssätt och rutiner inom HR-området. Som HR-Chef rapporterar du till VD och du ingår i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter

Du kommer forma, driva och hantera hela HR-agendan vilket innefattar att utveckla och implementera processer, verktyg, rutiner, riktlinjer och policies.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:

 • Etablera och lägga grunden för en HR-funktion som stöttar den fortsatta tillväxten
 • Bidra med HR-perspektivet i samband med kommande förvärv och vara ett stöd vid uppstart av nya förskolor och skolor
 • Stötta chefer och rektorer i HR-frågor såsom rekrytering, annonsering, anställning, lönestruktur, arbetsmiljö och arbetsrätt
 • Ge strategiskt stöd gällande ledarskap, organisation och förändringsarbete och att skapa den attraktiva arbetsplatsen
 • Stötta cheferna och rektorerna i förhandlingar, lönekartläggning och ansvara för lönerevisionsprocessen (lönebearbetningen sköts av Ekonomi)
 • Implementera och följa upp nyckeltal, KPI:er och medarbetardata samt bidra med förslag på åtgärder

Erfarenheter och personliga egenskaper

Utbildningsmässigt har du en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och du har tidigare arbetat brett med HR – både operativt och strategiskt. Rollen kräver även att du har stor vana inom arbetsrätten och av att samverka och förhandla med fackförbunden. Vi ser även att det är en fördel om du har suttit i ledningsgrupp tidigare. Som person är du självgående och självständig. Du har lätt för att bygga förtroende och relationer och du är tydlig i din kommunikation.

Du kommer sitta med ca 20 stabskollegor i de fantastiska lokalerna i det anrika Cedergrenska Tornet i Stocksund, Danderyd.

Vi erbjuder

 • Att få vara en del i vår fortsatta tillväxtresa och bidra till den med värdeskapande HR-processer och HR-stöd
 • En HR-chefsroll för en skolverksamhet som är med och driver utvecklingen av den svenska skolmarknaden
 • Trevliga kollegor i en decentraliserad organisation med högt i tak och möjlighet till att styra sin egen tid

Sista ansökningsdag

Vi kommer att arbeta löpande med urval och intervjuer så skicka in din ansökan snarast möjligt. Tjänsten är en heltidstjänst och tillträde sker efter överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult Helena Ekdahl 070-691 90 86 eller helena.ekdahl@andpartners.se

läs mer
LÄS MER

Stockholm, Sverige May 10, 2021

Nu söker vi seniora HR Tech-konsulter!

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln.

Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.

läs mer
LÄS MER

Stockholm, Sverige, August 24, 2021

Affärsområdesansvarig till Nyckeltalsinstitutet

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher.
Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare. Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!
LÄS MER & ANSÖK

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom

arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher.Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare. Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!
läs mer

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher. Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare.

Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!

Stockholm, Sverige, May 10, 2021

Nu söker vi seniora HR Tech-konsulter!

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln.

Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.
LÄS MER & ANSÖK

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera

HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln.Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.
läs mer

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln. Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.

Hör av dig till oss
affärsman pekar

Är du redo för nästa steg i karriären eller vill du jobba med oss? Hör av dig så pratar vi vidare.

Jobb & karriär

Vi har alltid varit övertygade om att förändring drivs av människor!

Jobb & karriär

Vi har alltid varit övertygade om att förändring drivs av människor!

Hör av dig
affärsman pekar

Vill du anita oss eller jobba med oss? Hör av dig!

Står du inför att rekrytera till ditt HR-team så finns vi här för dig