Jobb & karriär

Jobb & karriär

Astrid Flory Kjellin

HR Associate

Jobb & karriär

Hitta din nya utmaning via &Partners

Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!

December 11, 2022

HR BP till Linde Gas

Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling. Läs mer på linde-gas.se

Som HR Business Partner på Linde får du möjlighet att arbeta i en affärsnära roll som präglas av utveckling och teamarbete. Tillsammans med ett erfaret HR team med 3 HR-kollegor i Sverige samt HR-kollegor på regionen stöttar du organisationen i Sverige. Ditt fokus blir framför allt den största produktionsenheten (fullt ut robotiserad och modern) som finns i Enköping där 150 kollektivare och tjänsteman arbetar.

Du kommer huvudsakligen att coacha och supportera chefer i:

·      arbetsrätt och kollektivavtalsfrågor

·      förhandlingar och fackliga relationer

·      omorganisationer

·      lönerevisioner

·      rekrytering

·      utbildningar inom HR

Vid sidan att detta, kommer du även vara involverad i något utvecklingsinitiativ för HR för regionen.

Minst 1 ggr/vecka bör du därför vara på plats i Enköping. Linde Gas har också sitt kontor i Solna. 

För att passa in i rollen ser vi att du har 3-7 års erfarenhet från en HR roll, där du fått erfarenhet av att arbeta med de flesta HR processer och kan HR hantverket. Du har arbetat med något kollektivavtal, genomfört fackliga förhandlingar och rekryteringar. Du behärskar något av de digitala HR verktygen, Excel samt är flytande i både engelska och svenska.

Vi söker dig är en professionell lagspelare, som är bra på att kommunicera och samarbeta. Du har förmågan att bygga relationer, har ett högt driv och ett positivt och öppet sinne. Du trivs med en ledare som ger dig mycket ansvar men som också stöttar upp. Det som utmärker dig som person är att du är strukturerad, lugn och trygg i dig själv.

Vi kan erbjuda dig en spännande roll där du blir en del av:

·      Världens största kemibolag – ett företag som går bra och som är en extremt stabil arbetsgivare

·      Du får möjlighet att växa och lära dig nytt med goda utvecklingsmöjligheter och andra roller på sikt

·      Du får jobba med hela bredden inom HR och tillsammans med ett erfaret HR team

Intresserad?

Sök tjänsten här och om du har några frågor eller funderingar så går det fint att kontakta ansvarig konsult Sofia Cohn på sofia.cohn@andpartners.se eller 0735-216579. Varmt välkommen med din ansökan, gärna så fort som möjligt!

läs mer
LÄS MER

October 12, 2022

People Analytics till Omegapoint

Omegapoint utvecklar framtiden och är ett av marknadens ledande konsultbolag inom cybersäker digitalisering. Vi växer och är idag ca 800 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Uppsala, Örebro, Västerås, Enköping, Oslo, Drammen och Köpenhamn. Omegapoint bildades 2001 och är delvis medarbetarägt. Vi som arbetar här delar en passion för utveckling i allmänhet och säkerhet i synnerhet. Vår kultur kännetecknas av en vilja att alltid bli bättre och vi sticker ut med vårt stora fokus på kompetensutveckling. Läs mer på www.omegapoint.se

Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med och bidra i en viktig strategisk HR-roll inom People Analytics. I denna roll kommer du genom att arbeta fram analyser och insights, vara med och bygga och utveckla ett växande Omegapoint – ett bolag som bidrar till att skapa säkerhet för samhället, försvaret och företag.

Som People Analytics kommer du att ansvara för att samla in, bearbeta, analysera och rapportera information, slutsatser och sammanställningar inom HR-området. Dessa underlag bidrar till en viktig grund för att fatta rätt strategiska beslut och göra HR-processerna så effektiva som möjligt utifrån konkreta data från verksamheten. Du är på så sätt starkt bidragande till den gemensamma strategin och den framtida organisationen. Du analyserar bland annat personalomsättningsdata, benchmark inom comp & ben, sjukfrånvaro samt KPI:er kopplade till hållbarhet. 

People Analytics rapporterar till Chief HR Officer och kommer ha ett nära samarbete med Vd:ar, medarbetare inom HR-organisationen samt konsultcheferna i verksamheten.

Erfarenheter och personliga egenskaper

Vi ser att du har ca 2–5 års erfarenhet av analys- och rapporteringsarbete, att du har en god affärsförståelse och därmed förstår vilka nyckeltal som är viktiga för affären. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom finans och att du tidigare har arbetat i roller med fokus på analys och rapportering, som t.ex. Business Controller.

Du har god erfarenhet av Excel och Powerpoint, samt gärna Power BI, och det är en fördel om du dessutom varit med vid en systemimplementering tidigare. Excel är ett krav då verktyget är centralt i Omegapoints verksamhet och arbetssätt. I rollen innefattas också att utbilda andra ledare och medarbetare i Excel.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från professional services och att du är van vid att arbeta i ett snabbrörligt white-collar-bolag. Det är meriterande att ha deltagit i integrationsprocesser i samband med förvärv.

Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi och finans samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Som person är du analytisk, har ett gott siffersinne och alltid ett proaktivt synsätt med förmåga att fånga upp information i data och driva den vidare till konkret nytta. Du har en god pedagogisk förmåga att kan enkelt göra om ett stort informationsmaterial så att det blir tillgängligt och begripligt för andra. 

Tjänsten är placerad på Omegapoints huvudkontor centralt i Stockholm.

Ansökan

Vi kommer att arbeta löpande med urval och intervjuer så skicka därför in din ansökan snarast möjligt. Tjänsten är en heltidstjänst och tillträde sker efter överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på &Partners, Helena Ekdahl 070-691 90 86, helena.ekdahl@andpartners.se eller Sofia Cohn 0735-216 579, sofia.cohn@andpartners.se .

läs mer
LÄS MER

Stockholm, Sverige May 10, 2021

Nu söker vi seniora HR Tech-konsulter!

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln.

Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.

läs mer
LÄS MER

Stockholm, Sverige, August 24, 2021

Affärsområdesansvarig till Nyckeltalsinstitutet

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher.
Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare. Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!
LÄS MER & ANSÖK

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom

arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher.Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare. Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!
läs mer

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher. Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare.

Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!

Stockholm, Sverige, May 10, 2021

Nu söker vi seniora HR Tech-konsulter!

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln.

Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.
LÄS MER & ANSÖK

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera

HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln.Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.
läs mer

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln. Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.

Hör av dig till oss
affärsman pekar

Är du redo för nästa steg i karriären eller vill du jobba med oss? Hör av dig så pratar vi vidare.

Jobb & karriär

Vi har alltid varit övertygade om att förändring drivs av människor!

Jobb & karriär

Vi har alltid varit övertygade om att förändring drivs av människor!

Hör av dig
affärsman pekar

Vill du anita oss eller jobba med oss? Hör av dig!

Står du inför att rekrytera till ditt HR-team så finns vi här för dig