Jobb & karriär

Jobb & karriär

Astrid Flory

HR Associate

Jobb & karriär

Hitta din nya utmaning via &Partners

Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!

March 7, 2023

Senior HR Business Partner

Cary Group är en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Spanien, Portugal, Tyskland, Österrike och Luxemburg inom reparation och byte av fordonsglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt- och lackskador. I Sverige är vårt mest kända varumärke Ryds Bilglas. Vi erbjuder tjänster som förlänger fordonens livslängd och bibehåller deras säkerhetsfunktioner, och vi strävar alltid efter att reparera i stället för att byta ut. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att göra enkla och hållbara val. Cary Group har under de senaste åren vuxit snabbt, bl.a. via förvärv både internationellt och nationellt. För mer information se www.carygroup.com/sv

Nu söker vi en

SENIOR HR BUSINESS PARTNER

Denna roll är för dig som vill följa med på en internationell expansionsresa och vara med och bygga upp och vidareutveckla HR och organisationen! Hos Cary Group får du bidra till förflyttningar och för dig som älskar att systematisera för att skapa underlag för utveckling finns nu denna spännande roll hos oss.

Du som har en särskild gnista för comp&ben samt HR-nyckeltal kommer trivas extra bra i rollen eftersom du kommer ha en inriktning i att bygga upp och utveckla Cary Groups strukturer för detta. I rollen stöttar du även chefer och medarbetare på koncernnivå i bredden av HR-frågor.

Som Senior HR Business Partner är du en del av ett tight HR-team som tillsammans driver strategiskt HR-arbete på gruppnivå. Du kommer därför vara med och driva utveckling inom olika HR-områden tillsammans med övriga teamet. Du rapporterar till Director HR men kommer att samverka i olika strategiska forum med befintliga och framtida Cary Group-länder.

Rollen är bred och du arbetar konsultativt för de ledare och medarbetare som finns på koncernnivå i Sverige. Frågorna kan handla om rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt etc. Du kommer även ha ett fokus på att utveckla och säkerställa ett övergripande strategiskt upplägg för comp&ben samt HR-nyckeltal inom koncernen och dess bolag.

Exempel på övriga arbetsuppgifter:

 • Onboarding av nya länder med fokus på genomgång av HR-KPI:er samt ledningens anställningsavtal, löner och förmåner.
 • Rapportera och följa upp people-relaterade KPI:er samt driva förbättringar inom området.
 • Hantera koncernens bonusprogram genom att göra beräkningar, följa upp, säkerställa policy-dokument, skriva avtal etc.
 • Utveckla, säkerställa och kvalitetssäkra comp&ben-strukturen.
 • Beräkningar och årliga audits gällande löneuppgifter för respektive lands ledning.
 • Pension och försäkringar på gruppnivå.
 • Ansvar för den årliga lönerevisionen avseende koncern samt säkerställa lönepolicy och lönekriterier.
 • Projektleda framtagning och insamling av KPI:er gällande HR och Health & Safety.
 • I samarbete med övriga teamet driva utvecklingsfrågor för övriga HR-områden.

DIN PROFIL

För att lyckas på bästa sätt i rollen har du gedigen erfarenhet av att ha arbetat brett med HR, med fördel i en bluecollar-struktur. Du har i tidigare roller även skaffat dig erfarenhet av comp&ben och har ett intresse för det området. Det är en fördel om du har arbetat på koncernnivå tidigare, alternativt rapporterat till koncern. Utöver den generella HR-kompetensen har du även:

 • Teknisk kompetens och intresse gällande kollektivavtal, försäkringar, beräkning av ersättningar samt pensioner.
 • Grundläggande kunskaper i Excel.
 • Goda kunskaper i affärsengelska.

Som person är du en utpräglad lagspelare som karaktäriseras av noggrannhet, eftertänksamhet och struktur. Du har ett pragmatiskt förhållningssätt gällande att hitta lösningar som fungerar i praktiken. I HR-teamet stöttar vi varandra och bidrar även in i varandras områden. Du trivs med att få stort utrymme av din ledare och att diskutera frågor i teamet med syfte att uppnå det bästa resultatet.

CARY GROUP ERBJUDER

Hos oss får du vara med på en expansionsresa där du får internationell erfarenhet och verkligen får vara med och bygga upp HR-strukturen och organisationen. Kulturen är snabbfotad, familjär och entreprenöriell där våra förflyttningar är tydliga och även det du själv är med och bidrar till. Hos Cary Group får du stor möjlighet att vara med och påverka!

Arbetsplats: Cary Groups huvudkontor på Hammarby Kaj 10. Arbetet medför även en del resor till de länder där våra enheter finns.

Arbetstid: Heltid

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med &Partners Search. Eftersom intervjuer sker löpande är du välkommen att skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta Helena Ekdahl (070-691 90 86) eller Sofia Cohn (073-521 65 79) på &Partners. 

läs mer
LÄS MER

February 10, 2023

Head of HR till Remondis

REMONDIS är världens tredje största återvinningsbolag och vi ser till att över 30 miljoner ton avfall blir ny råvara – varje år. Vi verkar i en bransch som verkligen har framtiden för sig och som är en nödvändighet om världen ska ha en ljusare framtid. Vi är ett härligt team som utvecklar verksamheten i Sverige för att leverera branschens bästa service inom återvinning. REMONDIS befinner sig på en stark tillväxtresa där vi satsar målvetet på den svenska återvinningsmarknaden. Läs mer på vår hemsida www.remondis.se

Bli en del av ett bolag som varje dag arbetar för en ljusare framtid, för kommande generationer och vår planet  

Som Head of HR kommer du att leda, utveckla och tillhöra en HR-avdelning bestående av tre medarbetare där samtliga arbetar operativt. Teamet är geografiskt utspridda i landet men samarbetar och kommunicerar tätt. För att trivas hos oss så tror vi att du motiveras av att tänka nytt, är flexibel, lösnings- och utvecklingsorienterad. Vi tror att du är en driven och kommunikativ ledare med ett stort intresse för hur HR kan bidra till en attraktiv företagskultur med engagerade medarbetare som sätter kunden i centrum. Placeringsort ser vi helst Stockholm eller Göteborg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att:
Som Head of HR har du det övergripande ansvaret för organisationens samtliga HR-processer och din uppgift blir att utveckla det strategiska personalarbetet med sikte på framtida möjligheter. Några av de viktigaste strategiska och operativa arbetsuppgifterna inbegriper bland annat följande:

 • Implementera en HR-strategi i enlighet med företagets övergripande mål
 • Du kommer även att ytterst ansvara och operativt arbeta med traditionella arbetsuppgifter inom HR såsom lönebildning, rehabilitering, comp & ben, successionsplanering samt facklig samverkan.
 • Budget- och personalansvar för HR-avdelningen
 • Utarbeta effektiva personalprocesser, policys och riktlinjer för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla engagerade medarbetare
 • Säkerställa och utveckla kompetensförsörjning bl.a genom traineeprogram
 • Utveckla och säkerställa effektivt systemstöd för organisationen
 • Företagsförvärv, due-dilligence och integrationer

Head of HR ingår i organisationens utökade ledningsgrupp där ditt uppdrag är att driva frågor inom personalområdet som bidrar till att organisationens övergripande mål och visioner genomförs framgångsrikt.

Din bakgrund

För att passa in i rollen ser vi att du har mångårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du har gedigen erfarenhet av:

 • att leda medarbetare
 • erfarenhet av kompetensförsörjning och ledarutveckling
 • kunskap om lokala och internationella personalprocesser, tillsyn, arbetslagstiftning och lagbestämmelser
 • förhandlingsvana
 • erfarenhet av att arbeta med flera avtalsområden
 • svenska och engelska i tal och skrift

Branschmässigt tror vi att det är en fördel om du har erfarenhet från industri, transport eller liknande. I botten har du en relevant universitets- eller högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt.

Vi söker dig som trivs med att arbeta såväl operativt som strategiskt samt är en trygg och relationsorienterad person med en bred kunskapsbas inom HR-frågor. Som Head of HR bör du ha stor personlig mognad och vara intresserad och lyhörd för att förstå verksamhetens behov utifrån ett helhetsperspektiv, och koppla ihop HR-arbetet med verksamhetens mål. Du är van att driva HR-agenda på ledningsnivå. Som ledare hos oss arbetar du respektfullt, modigt, inspirerande och synligt. Med ett engagerat, coachande och prestigelöst förhållningssätt hittar du lösningar på utmaningar tillsammans med ditt team och dina kollegor.

För att trivas hos oss ser vi även att du är van vid att arbeta digitalt och har förmåga att bidra till en god gruppdynamik även på distans. Vi söker dig som har förmågan att omvandla strategiska mål och behov till konkreta och handlingskraftiga planer och aktiviteter. Du vet hur man bygger en stark företagskultur och ett värderingsstyrt ledarskap och du strävar efter en effektiv- och hållbar organisation. Du har en vilja att arbeta med ständig utveckling där arbetets innehåll är brett. Som person är du lösnings- och utvecklingsorienterad, öppen, kreativ, strukturerad och samtidigt flexibel.

Vi kan erbjuda dig en spännande roll där du:

 • Här får du möjligheten att komma in i ett bolag som är inne i en intensiv och spännande tillväxt- och utvecklingsfas där du själv får stora möjligheter att utforma det strategiska HR-arbetet och HR-organisationen.
 • I rollen arbetar du både strategiskt och operativt samt verksamhetsnära, tillsammans arbetar vi med värdegrunden ”Stolta och engagerade medarbetare”.
 • Vi arbetar i en spännande bransch som kräver att vi är nyfikna, flexibla och håller oss uppdaterade om det senaste.
 • Bli en del av ett bolag som varje dag arbetar för en ljusare framtid och en hållbar morgondag, för kommande generationer och vår planet genom en cirkulär ekonomi – på riktigt. Vi är en hållbar återvinningsaktör som arbetar proaktivt med vårt eget och våra kunders hållbarhetsarbete, en leverantör av återvinningstjänster att räkna med.

Är du intresserad, sök gärna tjänsten via www.andpartners.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Cohn eller Annika Stålhandske på sofia.cohn@andpartners.se eller annika.stalhandske@andpartners.se. Varmt välkommen med din ansökan!

läs mer
LÄS MER

Stockholm, Sverige May 10, 2021

Nu söker vi seniora HR Tech-konsulter!

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln.

Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.

läs mer
LÄS MER

Stockholm, Sverige, August 24, 2021

Affärsområdesansvarig till Nyckeltalsinstitutet

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher.
Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare. Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!
LÄS MER & ANSÖK

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom

arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher.Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare. Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!
läs mer

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher. Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare.

Ditt nästa steg i din utveckling behöver inte vara långt borta. När vi har specifika tjänster ute ser du dem här, annars kan du alltid kontakta oss förutsättningslöst och berätta mer om dig. Vi växer och är alltid öppna för att träffa passionerade konsulter som brinner för det vi gör!

Stockholm, Sverige, May 10, 2021

Nu söker vi seniora HR Tech-konsulter!

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln.

Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.
LÄS MER & ANSÖK

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera

HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln.Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.
läs mer

I rollen som HR Tech-konsult kommer du att arbeta med många olika kunder, spridda över hela världen, där din förmåga att kommunicera HR Tech och den beteendeförändring det innebär på smältbart och inspirerande sätt kommer att vara nyckeln. Du kommer med varm och stabil hand ömsom leda ömsom följa våra kunder genom deras digitaliseringsresa inom HR.

Hör av dig till oss
affärsman pekar

Är du redo för nästa steg i karriären eller vill du jobba med oss? Hör av dig så pratar vi vidare.

Jobb & karriär

Vi har alltid varit övertygade om att förändring drivs av människor!

Jobb & karriär

Vi har alltid varit övertygade om att förändring drivs av människor!

Hör av dig
affärsman pekar

Vill du anita oss eller jobba med oss? Hör av dig!

Står du inför att rekrytera till ditt HR-team så finns vi här för dig